1. Consultaties

Nadat u een afspraak heeft gemaakt, gaat meester De Witte gericht met u bekijken wat uw zaak inhoudt. Tijdens de eerste afspraak wordt duidelijk en transparant uitgelegd hoe het kantoor te werk gaat en welke kosten hieraan verbonden zijn. Uiteraard kunt u tijdens dit gesprek ook al uw vragen stellen.

Ons kantoor werkt met het systeem van “eerste raad,” waardoor uw eerste afspraak een vast bedrag van € 25,00 inhoudt. Zo heeft u zekerheid over de kosten van het eerste consult.


2. Contact & Overleg

Nadat uw dossier is geopend, kunt u altijd contact opnemen met het kantoor. Bij vragen over uw dossier staan wij klaar om u te helpen en te informeren.

Contactmogelijkheden kunt u hier terugvinden.

3. Digitaal Kantoor

Ons kantoor werkt met de nieuwste digitale juridische software. Deze zorgt niet alleen voor een vlotte en fijne ervaring voor cliënten, maar houdt ook al uw dossierdocumenten veilig in uw digitaal dossier.

Voor cliënten onder bewind en schuldenbemiddeling bieden wij de optie om uw facturen digitaal te versturen naar facturen@advocatenkantoordewitte.be. Hierdoor kunnen betalingen rechtstreeks plaatsvinden zonder dat u iets hoeft af te printen.

Uiteraard blijven wij ook niet-digitale methoden gebruiken voor cliënten zonder e-mailadres, zodat iedereen van onze diensten gebruik kan maken.